All About Yes Healthy World

Masaj, Kinetoterapie si Terapia cu ventuze

Jan 12

Ce trebuie să știți despre terapia prin masaj

Pentru cei care sunt abia la început în terapia prin masaj, este o idee bună să cereți membrilor familiei, prietenilor și colegilor recomandări. Cercetarea online este de asemenea o optiune. De asemenea, sunt disponibile recomandări de la medicul dumneavoastră. Vrei să vă simțiți în largul dvs. cu terapeutul pe care îl alegeți. Înainte de a vă rezerva programarea, asigurați-vă că ați verificat acreditările persoanei de care aveți grijă. De asemenea, discutați despre așteptările dvs. cu registrul.

Terapeuții de masaj sunt instruiți să aplice presiune și atingere pe piele. Acest lucru este excelent pentru mușchi, ligamente și tendoane. Reduce durerea prin eliberarea tensiunii din piele. . Un terapeut nu poate ajunge în straturile cele mai profunde ale pielii, așa că el sau ea se poate concentra doar pe mușchii superficiali. Aceasta, la rândul său, poate afecta mușchii profundi. Terapeutul de masaj se poate concentra apoi asupra țesuturilor specifice care corespund funcției fiecărui organ.

O persoană poate căuta terapie de masaj pentru relaxare și ameliorarea stresului. Puteți folosi mângâierea, legănarea și bătaia pentru a vă relaxa. Această tehnică este foarte benefică pentru îmbunătățirea circulației și ameliorarea durerii. Terapia prin masaj poate ajuta cu bolile cronice. Tehnicile de masaj sunt foarte individualizate. Un terapeut de masaj poate fi capabil să ajute cu anxietatea, tulburările de somn, oboseala legată de cancer și alte probleme. Un masaj poate fi util pentru cei cu hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă sau congestivă, insomnie sau glicemie crescută.

Există multe beneficii terapeutice pe care masajul le poate aduce. Poate ajuta cu anxietatea și stresul. Există două tipuri de sisteme nervoase în organism: parasimpatic și cel simpatic. Nervosul simpatic este responsabil pentru răspunsurile de „luptă sau fugă”, în timp ce cel parasimpatic funcțiile sunt concentrate pe funcțiile de rutină și relaxare. Un masaj poate crește reacția parasimpatică și reduce anxietatea. Un masaj bun poate, de asemenea, să reducă nivelul de cortizol și să crească nivelul de dopamină și serotonină din organism. Acest lucru vă poate crește starea de spirit.

Cel mai probabil, vă veți simți dezorientat după ce ați primit un masaj. Acest lucru se numește „masaj beat” și înseamnă că îți va fi sete după ședință. Este important să bei mult după un masaj pentru a evita amețeli și somnolență. Dar, ar trebui să fiți conștienți și de orice afecțiuni medicale care ar putea afecta eficacitatea și eficacitatea masajului dumneavoastră.

Masajul este o modalitate eficientă de a reduce anxietatea și stresul. Există două tipuri de sisteme nervoase în organism. Sistemul nervos simpatic este responsabil pentru răspunsul „luptă sau fugă”, în timp ce sistemul nervos parasimpatic este concentrat pe operații de rutină. Când corpul unei persoane este relaxat, ea tind să se simtă mai bine și au mai puțină anxietate. Acest lucru este deosebit de important pentru cei care suferă de afecțiuni cronice și primesc tratament.

Terapia prin masaj nu este benefică numai pentru organism, ci și pentru psihic și emoțional. bunăstare. Acesta poate reduce stresul și îmbunătăți starea de spirit. Masajul poate fi folosit pentru a reduce stresul și pentru a ameliora durerile, durerile și alte simptome. Un masaj poate fi de ajutor și pentru cei cu anumite afecțiuni medicale. Convorbirea cu medicul dumneavoastră înainte de a primi un masaj vă poate ajuta să decideți tipul de masaj potrivit pentru dumneavoastră. Înainte de a face o programare, este important să discutați despre orice afecțiune medicală cu terapeutul de masaj.

Pentru a găsi tipul potrivit de masaj pentru dumneavoastră, consultați-vă medicul atunci când alegeți un terapeut. Înainte de a primi orice terapie de masaj, este important să vă consultați un medic. Un terapeut autorizat va putea recomanda cel mai bun terapeut pentru dvs. Terapeutul poate recomanda și opțiuni de tratament. Medicul tău va putea, de asemenea, să stabilească cel mai bun moment pentru a vă face masaj. Chiar dacă nu vă puteți vizita medicul, puteți primi masaje.

Terapia de masaj nu are riscuri cunoscute, atâta timp cât terapeutul deține o certificare. Există unele riscuri. Pot exista efecte secundare temporare, cum ar fi vânătăi sau umflături. De asemenea, uleiurile pot provoca sensibilitate. Ar trebui să vă consultați medicul dacă luați medicamente pentru subțierea sângelui sau dacă sunteți gravidă. Este important să discutați cu medicul dumneavoastră dacă aveți o afecțiune medicală.

Terapia cu ventuze are multe beneficii

Terapia cu ventuze oferă multe beneficii. Unul dintre cele mai importante beneficii este creșterea fluxului sanguin. Acest lucru ajută la afecțiuni precum durerile de cap, tensiunea musculară și oboseala. De asemenea, poate ajuta la fasciita plantară sau fibromialgia. Cupa poate funcționa ca un vid. un aspirator pentru a curăța impuritățile. Tragerea în sus a pielii creează o presiune negativă care poate ajuta la gestionarea durerii.

Terapia cu ventuze are un alt beneficiu: îmbunătățește circulația. Acest lucru crește fluxul de sânge, care elimină toxinele. Corpul tău se va simți mai sănătos și mai energic dacă există un flux sanguin mai bun. Acest tratament poate fi util în medicina sportivă și poate fi chiar util pentru leziuni. Unii oameni consideră că este benefic pentru a reduce umflarea, îmbunătățirea sănătății și starea generală de bine. Deși veți vedea rezultatele în câteva săptămâni, cel mai bine este să solicitați sfatul medicului înainte de a lua orice măsură suplimentară.

Este sigur și în creștere în popularitate în SUA Este un tratament eficient pentru o gamă largă de afecțiuni. Roșeața este cel mai frecvent efect secundar de la cupcare. Acest lucru se datorează spargerii vaselor de sânge. De asemenea, puteți experimenta sensibilitate sau durere în zona tratată. De asemenea, vă veți simți mai bine dormind. Terapia cu ventuze este un remediu natural eficient pentru mușchii răniți.

Un alt beneficiu al cupării este relaxarea. Această tehnică reduce stresul și îți calmează sistemul nervos central. Se știe că reduce tensiunea musculară. Se știe, de asemenea, că ameliorează simptomele de astm, eczeme și alte afecțiuni ale pielii. A fost folosit de sute de ani în medicina sportivă. Pe lângă ameliorarea durerii, poate reduce și inflamația. În 2020, un studiu a arătat că ventuzele a scăzut în mod semnificativ oboseala. Printre alte beneficii ale cupării, ajută la somn.

Servicii de fizioterapie in Iasi, Romania

Universitatea de Medicină și Farmacie din Iași a constatat că românii sunt printre cei mai puțin mulțumiți din Europa. Acest c țara suferă de performanțe economice slabe, libertate scăzută și atitudini paternaliste în cadrul personalului său medical. Pacienții merg adesea la spital în stare proastă, iar motivele acestei stări de sănătate precare sunt adesea legate de starea lor economică precară și de tratamentul prost.

Satisfacția pacienților din România este foarte mare în Iași. Cu toate acestea, calitatea îngrijirii nu este la fel de înaltă pe cât ar putea fi. Acesta este un semn al problemelor sistemului. Lipsa de comunicare între pacienți și medici este unul dintre motivele majore de nemulțumire. Pacienții au raportat o comunicare slabă între pacienți și personalul medical. personalul medical și pacienți. De asemenea, aspectul personalului poate afectează calitatea îngrijirii.

Există puține informații disponibile în prezent. privind satisfacția pacienților din România. Cei mai importanți factori care pot provoca nemulțumirea sunt mediul, hrana și profesionalismul personalului medical. Comunicarea cu medicul este, de asemenea, un factor cheie în determinarea satisfacției pacientului la spital. În timp ce românii sunt în general mulțumiți de kinetoterapeuți, ei nu sunt mulțumiți de experiența lor generală.

Rata de satisfacție a pacientului în  kinetoterapie este cea mai scăzută din România. Calitatea serviciului de sănătate oferit de spital este slabă, iar personalul este lipsit de profesionalism. Pacienții sunt mai puțin probabil să caute kinetoterapie dacă personalul medical nu este prietenos sau îi ascultă. Cheia pentru satisfacția pacientului este o unitate ieșeană de calitate. Un fizioterapeut terapeutul poate oferi tratament pacienților care au suferit răni sau alte afecțiuni fizice din cauza profesionalismului său.

Website

kinetoterapie si masaj iasi

Masaj, Kinetoterapie si Terapia cu ventuze

TMK - Masaj Iasi, Kinetoterapie Iasi si Terapia cu ventuze

Strada I.C. Constantineanu 13, Iași, 707515, Romania